ΥΛΙΚΑ
- 1 φλιτζάνι φουντούκια ωμά αποφλοιωμένα & ψημένα
- 3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
- 3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας ή σπορέλαιο
- 1 κουταλιά της σούπας βανίλια
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ή μαύρη λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε πολύ καλά στο μούλτι τα φουντούκια μέχρι να γίνουν σκόνη (περίπου 10’).
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
Αποθηκεύετε σε βαζάκι σε θερμοκρασία δωματίου για 2 εβδομάδες κι έπειτα στο
ψυγείο.