ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. ζυμαρικά
- 70 γρ. καρύδια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
- 250 γρ. γκοργκοντζόλα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά ανάλογα με τον αναγραφόμενο χρόνο βρασίματος.
Καβουρδίζουμε τα καρύδια για περίπου 5΄. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την γκοργκοντζόλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 2-3 κουταλιές από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Μόλις δέσει η σάλτσα, κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε κι άλλο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.